Team Sofabutikken Vi kender sofaer!

Vores koncept

Vi tror på, at det er sundt at udfordre status quo inden for møbelindustrien. Vi tror på anderledes og innovativ tænkning. Måden hvorpå at vi ændrer status quo er at vi har vores fokus et sted – nemlig sofaer! Vi vil gøre det nemt, sikkert og overskueligt at bestille sofaer over nettet – og selvfølgelig til en god pris! Vi har en drøm om at skabe relationer i stedet for kontakt. Hos Team Sofabutikken tror vi på, at der er en bedre måde at markedsføre sig.

En mere værdifuld og mindre intimiderende måde, hvor vi gør os fortjent til vores kunder! Vi tror på, at man holder det som man siger, og derfor bestræber vi os på at leverer dine varer til tiden. Vi vil hellere sige nej, end at love noget vi ikke kan holde! Skulle det ske, så er vores service i top, hvis vi selv skulle sige det! – Team Sofabutikken.

Vores værdier

Vi er passionerede omkring sofaer, og vores mål er, at kunne give dig inspiration til at vælge en sofa du kan bruge, og som du vil elske at have i dit hjem. Vi er overbeviste om, at en sofa er en af de mest brugte møbler i hjemmet, som oftest samler familie og venner! Derfor er det vigtigt at føle, at man vælger den rigtige sofa!

Vi tror på at før du elsker os, så skal vi elske hvad vi laver. Derfor er vi begejstret for at skabe en virksomhed der kan være med til at inspirere dig. En virksomhed som brænder for, at du vælger en sofa som har et flot design, er komfortabel at sidde i og til en god pris! Deler du også samme værdier som os, så hop med på vognen og like os på facebook!