\n\n\n
Søg
1 249 DKK
Kurv
Menu

Grønne Sofaer

En grøn sofa tilfører lidt farve til dit hjem – og så siger man jo samtidig, at grønt er godt for øjnene. Med den grønne farve i stuen bringer du en smule af naturen indenfor. Den grønne farve giver farve og varme i hjemmet og frisker stuen op. Hos Sofabutikken.dk har vi en lang række af forskellige, grønne nuancer lige fra skovgrønne, naturlige nuancer til dybe, grønne farver, der virker beroligende. Klare eller kraftige grønne toner tilfører et mere eksklusivt eller mere modigt touch til sofaen, som virkelig giver farve i stuen.

Vis mere
 • Spar 29%

  Granada U-sovesofa venstrevendt - Riviera 38

  8.499 DKK

  Fås i flere farver

  Leveringstid 4-8 uger

 • Spar 29%

  Granada U-sovesofa højrevendt - Riviera 38

  8.499 DKK

  Fås i flere farver

  Leveringstid 4-8 uger

 • Spar 35%

  Frederik venstrevendt chaiselongsofa - Riviera 38

  7.499 DKK

  Fås i flere farver

  Leveringstid 4-8 uger

 • Spar 35%

  Frederik højrevendt chaiselongsofa - Riviera 38

  7.499 DKK

  Fås i flere farver

  Leveringstid 4-8 uger

 • Spar 22%

  Frederik lænestol - Riviera 38

  3.499 DKK

  Fås i flere farver

  Leveringstid 4-8 uger

 • Spar 35%

  Arezzo venstrevendt chaiselong Riviera 38

  6.499 DKK

  Fås i flere farver

  Leveringstid 4-8 uger

 • Spar 35%

  Arezzo højrevendt chaiselong Riviera 38

  6.499 DKK

  Fås i flere farver

  Leveringstid 4-8 uger

 • Spar 10%

  Frederik 2 pers. sofa - Riviera 38

  4.499 DKK

  Fås i flere farver

  Leveringstid 4-8 uger

En mørkegrøn sofa sætter farve på hjemmet

Den grønne farve passer til både den store flyder‐sofa, men kan også sagtens gå til mindre sofaer. Alle vores sofamodeller fås i en grøn nuance, som du kan tilpasse alt efter, hvordan den passer ind i din indretning. Du kan også vælge, om din nye grønne sofa skal være af stof eller eksempelvis velour. Når du skal vælge en grøn farve, skal du overveje, hvor meget sofaen skal fylde i din indretning. Det er klart, at de svagt grønne farver ikke er helt så dominerende som de kraftige, mørke eller klare, grønne nuancer. Tag et kig på de mange muligheder.

En moderne fryd for øjet

Trænger din stue til lidt farve, der sætter et smukt og ikke mindst unikt præg på din boligindretning? Hvis ja, er du landet på den helt rette side. Her på siden finder du vores skønne, grønne sofaer. Den grønne farve er en fryd for øjet, og gør din stue til noget særligt, som du hver eneste dag vil glæde dig til at komme hjem til.

Lad grøn flytte ind

Når du vælger en sofa i en sprudlende farve som grøn, vælger du en sofa, der er ganske unik og i øjenfaldende. På den gode måde. Grøn, der smukt også symboliserer håbets farve og naturens æstetik, tilsætter liv til din stue.

Du kan sagtens kombinere en grøn sofa i en minimalistisk indretning, hvis du foretrækker rene linjer og simplicitet. Kombinér i så fald din grønne sofa med et stilrent sofabord og puder i samme farvenuance som sofaen. Det bevirker et roligt udtryk.

Er du derimod vild med den brede farvepalette, kan du matche din lækre, grønne sofa med puder i betagende farver og måske en personlig billedvæg i baggrunden. Det gør din indretning helt unik.

Se vores stilfulde udvalg af grønne sofaer

Hos Sofabutikken finder du er stort udvalg af forskellige grønne sofaer. Grøn er jo ikke bare grøn. Den dejlige farve findes i et utal af nuancer – og det samme gør vores mange sofaer. Vi har mørkegrønne sofaer, men også sofaer i en lysere grøn.

Her på siden finder du sofaer i forskellige størrelser, så du kan være sikker på, du finder et match af en ny, lækker sofa til din stue. Vi har grønne sofaer med chaiselong, der opfylder behovet for en dejlig flydersofa med plads til hele familien, men vi har også mindre sofaer i grøn, så der er også er en sofa til dig med en knap så stor stue på hånden.

Tag et kig her på siden, og find din nye drøm af en grøn sofa. Os hos Sofabutikken lover dig, at vi gør vores bedste for at give dig i en unik shoppeoplevelse.

Vis mere
Indkøbskurv
249 DKK